VIP club

De VIP-club (onderdeel van het jeugdwerk van de beide Sleeuwijkse kerken) is een club voor jongeren uit het voortgezet onderwijs die eens in de twee weken op vrijdagavond bij elkaar komt.

Op deze avonden doen we van alles: van hilarische spellen tot avondjes uit. Variatie alom!
 
De avonden vinden in principe plaats in de Skybox van de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk en beginnen om 19.30 uur. Het programma op een avond zal tot ongeveer 21.00 uur duren, maar daarna is er nog genoeg tijd om gezellig samen te zijn en te kletsen. Wat we ook doen, het allerbelangrijkste is dat we plezier hebben met elkaar. En dat zit altijd wel goed!
 
De VIP-club (jeugdclub voor jongeren in de middelbareschoolleeftijd) start weer in september.
 
fgelopen maand is de VIP-club weer van start gegaan. Op 17 september verwelkomden we maar liefst 22 jongeren, die lieten zien over de nodige Hints-, Pictionary- en 30-secondsvaardigheden te beschikken. De avond was een groot succes! 
 
De VIP-club is een club voor jongeren uit het voortgezet onderwijs die doorgaans eens in de twee weken op vrijdagavond bij elkaar komt. Op deze avonden doen we van alles: van hilarische spellen tot Sinterklaasvieringen en avondjes uit. Variatie alom! De avonden vinden in principe plaats in de Skybox van de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk en beginnen om 19.30 uur. Het programma op een avond zal tot ongeveer 21.00 uur duren, maar daarna is er nog genoeg tijd om gezellig samen te zijn en te kletsen. Je bent altijd vrij om te komen en je zit nergens aan vast! En het kost je helemaal niets (alleen bij uitjes wordt om een eigen bijdrage gevraagd)!
 
De resterende data voor de eerste helft van het seizoen 2021-2022 zijn:
 
 
Zit je op de middelbare school en lijkt het je leuk om een keer een VIP-avond mee te maken?
 
Kom dan gerust een keer kijken!
 
We hopen op de VIP-avonden weer vele enthousiaste jongeren te mogen begroeten.
 
Contact
Marc de Mik: (06) 16 20 16 19

E-mail: vipclubsleeuwijk@hotmail.nl