Collecteren nu ook digitaal!

Bij de start van de luisterdiensten hebben zowel de diaconie als het college van kerkrentmeester aan u voorgesteld om uw bijdrage voor de collecten niet iedere week over te maken, maar deze samen te voegen tot een maandelijkse gift.
 
Hierbij worden de verzamelde gelden eerlijk verdeeld naar hun bestemming en in geval van de diaconie afgedragen aan de goede doelen. U bekijkt hierbij wat u normaal gesproken bereid bent te geven en berekent dit over de zondagen per maand of de periode dat de diensten niet door zullen gaan.
 
De rekeningnummers zijn:
 
  • Rekeningnummer kerk: NL91 RABO 0368 7091 91 t.n.v. C.v.K. Gereformeerde Kerk Sleeuwijk/Woudrichem;
  • Rekeningnummer diaconie: NL38 RABO 0368 7063 62 t.n.v. Diaconie Ontmoetingskerk.

Sinds vorige week is een nieuwe mogelijkheid gecreëerd. 

U kunt nu ook, zoals u gewend was, iedere zondag uw bijdrage voor de collectedoelen geven, maar dan digitaal. U klikt hiervoor op het collectezakje, welke u ook kunt vinden op de pagina van de luisterdienst met de liturgie, alsmede ook op de voorpagina van de website van de kerk.
 
U komt vervolgens op een pagina terecht waarin u uw bijdrage per collectedoel aangeeft. Vervolgens kunt u op een veilige manier, via iDEAL, het bedrag overmaken. Uw bijdrage wordt door ons anoniem ontvangen. Klik HIER voor verdere uitleg,
 
U kunt ook gebruik maken van de kerkgeld app. Klik HIER hoe u deze kerkgeld app kunt downloaden en gebruiken.
 
 

Met vriendelijke groeten,
Jeroen Vos, penningmeester Ontmoetingskerk Sleeuwijk

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.