Jeugdclubs

Wanneer jezelf in groep 4, 5, 6, 7 of 8 van de basisschool zit of je kind(eren), dan is de jeugdclub echt iets voor jou! Voor alle kinderen uit deze groepen wordt er namelijk per leeftijdsgroep één avond in de week club gegeven.

Het clubseizoen loopt dit jaar van half september tot begin april. De uitnodiging voor de startactiviteit en de informatie over hoe je je kunt opgeven, wordt verstuurd in de eerste schoolweek via de Morgenster en/of via bekende mailadressen.
 
De groeps- en avondindeling in dit seizoen ziet er als volgt uit:
 
 
Groep 4 - Maandag van 18.30 - 19.30 uur (start 27/9)
Leiding: Angelina Bull en Ellis Mićić
 
Groep 5 en 6 - Donderdag van 18.30 - 19.30 uur
Leiding: Henri Baars, Melissa Bull, Berdi Damen en Jan Willem Veenman
 
Groep 7 en 8 - Donderdag van 19.30 - 20.30 uur
Leiding: Mirella van Berchum, Annemijn Damen en Leonie Heuvelman
 
Nu ben je vast benieuwd wat we dan allemaal doen. We gaan natuurlijk niet alles verklappen, want bijna iedere avond is een verrassing. Maar elke clubavond beginnen we met een korte opening. Daarna gaan we gezellig een spel of spelletjes doen. Of knutselen, tekenen of iets anders creatiefs. En aan het eind van een clubseizoen hebben we hopelijk een spetterende afsluiting, een keigaaf kampweekend! Voor dit seizoen is van vrijdag 8 t/m zondag 10 april het kamphuis Ahoy in Oosterhout gereserveerd.
 
Het team van de jeugdclub kijkt weer enorm uit naar het nieuwe seizoen. Jij ook? 
 
Heb jij of u nog vragen?
 
Aanspreekpunt is Jan Willem Veenman
Het e-mailadres van de club is: jeugdclubsleeuwijk@live.nl.
 
 
About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.