Kerkdienst luisteren of gemist?

Het is mogelijk om een kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk via internet LIVE te BEKIJKEN en te BELUISTEREN. Is er geen live uitzending? Dan kunt u eerdere diensten terugluisteren of opnieuw bekijken.

BEELDUITZENDING TERUGKIJKEN
LIVE NAAR BEELDUITZENDING KIJKEN

LIVE NAAR UITZENDING LUISTEREN (AUDIO)
 
KERKDIENSTGEMIST

U kunt de kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk Sleeuwijk ook via de website KERKDIENSTGEMIST.NL live volgen of terugkijken. 

Kerkwebradio

Een andere manier om op afstand naar een kerkdienst te beluisteren is via de kerkwebradio. Als u zich voor kerkwebradio aanmeldt, krijgt u de beschikking over een ontvanger. Deze ontvanger, een kastje dat er uitziet als een kleine luidspreker van een audio-installatie met slechts een volumeknop en een aan/uit-schakelaar, wordt aangesloten op internet (en werkt dus niet via een telefoonverbinding). De ontvanger wordt bij u thuis geınstalleerd, klaar voor gebruik.

Voor meer informatie en de daaraan verbonden kosten, kunt u terecht bij de heer Voorwinden*. Om luisteraars via internet of kerkwebradio gelegenheid te geven aan collecten mee te doen, wordt bij hen een collectebusje geplaatst. Deze busjes worden een keer per jaar, in de maand september, geleegd door J. van ‘t Hoff.

Voor vragen over het gebruik van de kerkwebtelefoon kunt u contact opnemen met Wim Voorwinden. Klik HIER om hem een mail te sturen.


About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.