Kindernevendienst

Elke zondagmorgen, met uitzondering van sommige bijzondere diensten, is er tijdens de kerkdienst kindernevendienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8.

Eens per twee weken wordt de kinderen, voordat ze naar de kindernevendienst gaan, gevraagd om voorin de kerk te komen staan. Een gemeentelid bereidt de kinderen door middel van een korte introductie voor op het verhaal dat ze tijdens de kindernevendienst zullen horen. Hierna wordt er een lied gezongen en onder het naspel daarvan gaan de kinderen naar de kindernevendienst.

De kinderen komen voor het gebed terug in de kerk. Tijdens de kindernevendienst wordt er gewerkt volgens de methode Kind op Zondag.

In verband met de meestal grote groep kinderen in groep 1/2 wordt de kindernevendienstleiding in deze groep wekelijks geholpen door middelbare schooljongeren.

De kindernevendienstcommissie bestaat uit de volgende personen:

Functie/taak Naam
Voorzitter Gerrie Nagtegaal
Secretaresse Rebecca Kuijpers
Penningmeester Nicole Baardman
Coördinator van het praatje met de kinderen voorafgaand aan de kindernevendienst
Simone Burgers

 

 

Digitale Kindernevendiensten

Gedurende de corona-pandemie zijn er perioden geweest dat bezoek van de kerkdiensten in de Ontmoetingskerk niet mogelijk was. Daarom zijn er door de leiding van de Kindernevendienst in deze periode digitale Kindernevendiensten gehouden. Kijk, luister en lees deze kindernevendiensten nog eens terug. Ook kun je natuurlijk alle werkbladen nog uitprinten en maken. 

 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.