Kindernevendienst

 
WELKOM BIJ DE KINDERNEVENDIENST!

Als het goed is heb je in je brievenbus je speciale envelop met het boekje ‘Levensweg’ en een dobbelsteen gekregen. Elke dag kun je mee aftellen in de 40-dagentijd. Dit is een speciale tijd richting Pasen.
 
Je kunt een verhaal lezen, een puzzel maken, spelletjes doen. Gezellig om dit bijvoorbeeld met je familie net na het eten te doen.
 
Omdat we nog niet naar de kerk mogen zorgt de leiding ervoor dat je elke zondag hier terecht kunt voor het verhaal, liedjes, filmpjes, leuke knutsels en puzzels (met af en toe een prijsje natuurlijk).
ONLINE KINDERNEVENDIENST 28 MAART VOOR KINDEREN GROEP 5-8

Op zondag 28 maart is er voor de kinderen van groep 5-8 weer een online kindernevendienst. Klik HIER voor meer informatie.

Deze online bijeenkomst via Teams begint om 10.00 uur.

 

PALMPASENSTOK MAKEN - EEN IMPRESSIE 

PalmPasenstok

Zaterdagmorgen konden de kinderen in de Koren-aar een tasje ophalen bij de Koren-aar. In het tasje zaten alle materialen die nodig zijn om een prachtige PalmPasenstok te maken. Kijk in deze door Simone Burgers gemaakte presentatie naar het resultaat!
KINDERNEVENDIENST ZONDAG 28 MAART 2021
Deze interactieve plaat gaat over het thema van deze week van de 40-dagen tijd: "Op weg'.
 
Kijk, luister en lees door middel van de icoontjes het verhaal van deze week!
 
Heel veel plezier met kijken, luisteren en knutselen!
WERKBLAD 1 WERKBLAD 2

Maak een tak om mee te juichen: Hosanna!

Volg de instructies op het werkblad. Knip de bladblaadjes langs de lijnen in als je wilt dat het blad gaat ritselen bij het zwaaien.

Tip: plak eventueel een plantenstokje in het midden voor stevigheid.

Maak van dit feestelijk verhaal een uitklapkaart! 


Knip de poortdeuren en het tafereel uit. Vouw nu de driehoeksvouwen in de kaart: Vouw eerst de verticale lijnen met een dalvouw. Vouw dan de diagonale lijnen met een bergvouw en vouw ze een aantal keren heen en weer zodat ze straks soepel 'lopen'. Vouw nu de kaart open en duw het korte horizontale vouwtje in de driehoeksvouw naar buiten tot een bergvouw. Sluit de kaart. Plak nu de deuren links en rechts op de blinde deuren volgens het werktekeningetje. Zorg ervoor dat de driehoeksvouw niet gehinderd wordt door de opgeplakte deur.

ONLINE KINDERNEVENDIENST GEMIST? KIJK EN LUISTER!

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Italian wine is wine produced in Italy, a country which is home to some of the oldest wine-producing regions in the world.