Bloemen in de kerk Bloemen in de kerk
Iedere zondag staan er in de kerk bloemen voor de kansel.
 
Na de ochtenddienst (of eventueel de avonddienst) worden de bloemen door een aantal vrijwilligers bij toerbeurt naar een gemeentelid gebracht.

Dit als groet van ons allen en als teken van meeleven namens de gemeente. Bij gelegenheid worden er ook bloemen geschonken aan niet-gemeenteleden. Dit om een gebaar te maken van betrokkenheid bij medemensen buiten de muren van de Ontmoetingskerk. Ieder gemeentelid kan een persoon doorgeven bij wie een bloemetje op zijn plaats is.

Nadina Weverling zorgt ervoor dat de bloemen in de kerk geplaatst worden en coördineert de bezorging. Klik HIER voor haar e-mailadres.

 De kosten van alle bloemen worden gedekt door de inhoud van de ‘bloemenbusjes’ bij de uitgangen van de kerk. U kunt ook een bijdrage overmaken via uw saldotegoed of iDEAL door onderstaande QR-code te scannen.

Alvast heel hartelijk dank!

 

Liturgisch bloemschikken

Bij Liturgisch schikken wordt de essentie van bijv. een Bijbeltekst weergegeven door bewust gebruik te maken van christelijke kleurensymboliek, bepaalde bloemen, vormen en materialen. Dit is hierdoor een waardevolle toevoeging aan de liturgie.

Marit de Graaff
Joke Kammer

terug