Digitaal loket Digitaal loket


Ga direct naar het Digitale loket van de Ontmoetingskerk Sleeuwijk. U kunt daar collectebonnen aanschaffen en direct afrekenen, een bijdrage overmaken voor de collectes. Ook kunt als geregistreerde bezoeker het Kerknieuws lezen.
 
lees meer »
 
Aanschaf saldotegoed Aanschaf saldotegoed
Uw donatie voor een collectedoel tijdens een kerkdienst is meer waard als u gebruik maakt van een saldotegoed. Hiermee bespaart u namelijk voor de kerk kosten. 
 
lees meer »
 
Appostel App

Appostel App
De Ontmoetingskerk Sleeuwijk heeft een kerkapp met de naam Appostel. Hiermee kunt u gemakkelijk iedere zondag uw bijdrage voor de collectedoelen overmaken. Ook kunt u hiermee eenvoudig collectebonnen bestellen en heeft u inzicht in de agenda van de kerkdiensten die u online kunt volgen.
lees meer »
 
Digitaal collecteren Digitaal collecteren
Het is mogelijk om uw bijdrage voor de collecte tijdens of na de eredienst digitaal eenvoudig en veilig over te maken middels uw telefoon of laptop. Dit kunt u doen door op de collectezak te klikken op de pagina van de kerkdienst. 
 
lees meer »
 
Appostel app - aanschaf saldotegoed Appostel app - aanschaf saldotegoed

In de Appostel-app is een extra keuze toegevoegd. Het is nu mogelijk om een saldo (tegoed) aan te schaffen. Dit is een soort digitale collectebon.

.

lees meer »
 
Kerknieuws lezen Kerknieuws lezen

Het is mogelijk om online de volledige versie van Kerknieuws, dus met personalia, op een beveiligd deel van de website te lezen.

Dit deel van de website, het digitale loket, is uitsluitend toegankelijk voor leden van de Ontmoetingskerk Sleeuwijk en Woudrichem 

Lees hoe u van deze mogelijkheid gebruik kunt maken.

lees meer »
 
Collectebonnen Collectebonnen
De Ontmoetingskerk Sleeuwijk biedt u de mogelijkheid om uw bijdrage aan de collecte tijdens de kerkdiensten te voldoen met 'collectebonnen'. Dit heeft voor u het voordeel dat uw gift aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting en heeft voor de kerk het voordeel dat het contante geld niet meer gestort hoeft te worden bij de bank. 
 
lees meer »
 
Algemene gift Algemene gift

Het is mogelijk om via het digitale loket een algemene gift naar de kerk over te maken. 

Dit kunt u op een veilige manier via iDEAL doen. U kunt bij de betaling een toelichting geven over de bestemming.

 

lees meer »
 
Kerkdienst terugluisteren Kerkdienst terugluisteren

U kunt in het digitale loket  de gehouden kerkdiensten terugluisteren. Let op: de uitzending is op deze pagina NIET live te volgen. U heeft wel de mogelijkheid om bij het terugluisteren een geldelijke bijdrage te doen voor de collectedoelen tijdens de dienst. U vindt de pagina 'Kerkdienst gemist' in het menu van het digitale loket. Klik HIER om direct naar deze pagina te gaan.