Jeugdwerk JeugdwerkBinnen de kerk zijn diverse groepen en clubs actief voor jongeren van alle leeftijden. 

Geen enkele groep heeft een vaste minimum- of maximumleeftijd, maar kijk op deze pagina waar jongeren van ongeveer jouw leeftijd aan meedoen. Je bent van harte welkom!

Het jeugdwerk wordt gecoördineerd door de taakgroep Jeugdwerk. 

lees meer »
 
Crèche Crèche
De crèche wordt gehouden voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. De opvang stelt ouders met jonge kinderen in de gelegenheid samen de ochtenddienst bij te wonen.
 
lees meer »
 
Kerk op Schoot Kerk op Schoot
In het kerkelijk seizoen worden een aantal gezamenlijke Kerk op Schoot-vieringen georganiseerd. 
Kinderen van 0-4 jaar, zijn van harte welkom om met hun (groot)ouders of verzorgers mee te vieren!

 
lees meer »
 
Kindernevendienst Kindernevendienst

Elke zondagmorgen, met uitzondering van sommige bijzondere diensten, is er tijdens de kerkdienst kindernevendienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8.

Tijdens de kindernevendienst wordt er gewerkt volgens de methode Kind op Zondag.

lees meer »
 
Jeugd- en jongerenkerk Jeugd- en jongerenkerk
Elke derde zondag van de maanden september t/m juni wordt een speciale dienst voor jongeren van het voortgezet onderwijs gehouden. Aanvang 10.00 uur. De diensten worden om en om in de Koren-aar en de Skybox gehouden.
 
lees meer »
 
Jeugdclub Jeugdclub
Van september tot en met april is er elke week (behalve in de vakanties) club! De club is er voor alle leeftijden van de groepen 4 t/m 8 van de basisschool. 
 
Elke clubavond beginnen we met een stukje van een verhaal uit de bijbel of een gebed, of zingen we een liedje. Daarna kan het van alles zijn! Knutselen, spelletjes, zingen, en gewoon gezellig met elkaar zijn!
 
lees meer »
 
VIP-club VIP-club
Voor jongeren van het voortgezet onderwijs (klas 1 t/m 4) wordt er één zaterdagavond per twee weken een gezellige avond georganiseerd. Gekke spelletjes, lekker bijkletsen, karaoke, samen een driegangendiner in elkaar zetten, tafelvoetbal, het kan allemaal zomaar gebeuren. Elke avond heeft een thema aan de hand waarvan we allerlei spellen en activiteiten zullen gaan doen. Plezier gegarandeerd!
 
lees meer »
 
Jeugdgroep 18+ Jeugdgroep 18+
Vind je het leuk om met andere jongeren van de kerk af en toe eens iets gezelligs te doen. Dit kan zijn iets actiefs, iets culinairs, iets sportiefs, samen een dienst bezoeken of gewoon gezellig een spelletje en wat kletsen. Dit jaar zijn we gestart met een groep voor jongeren van ongeveer 18 jaar en ouder.
 
lees meer »
 
Basisclub Basisclub
De basisclub is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van pakweg 11 tot 13 jaar. Eens in de 2 jaar start een nieuwe groep waarbij de kinderen die dan in groep 7 en 8 van de basisschool zitten worden uitgenodigd. Tijdens de basisclub nemen we de kinderen in 2 jaar mee in de basisbeginselen van ons geloof, onze kerkelijke geschiedenis en de rijkdom van andere manieren van Godsbeleving om ons heen.
 
lees meer »
 
Verjaardagsfonds Verjaardagsfonds

Het verjaardagsfonds is een fonds waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het jeugdwerk.
 

lees meer »