Collectebonnen Collectebonnen
De Ontmoetingskerk Sleeuwijk biedt u de mogelijkheid om uw bijdrage aan de collecte tijdens de kerkdiensten te voldoen met 'collectebonnen'. Dit heeft voor u het voordeel dat uw gift aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting en heeft voor de kerk het voordeel dat het contante geld niet meer gestort hoeft te worden bij de bank. U hoeft nu niet meer de deur uit om collectebonnen aan te schaffen. Het betalen gaat simpel, snel én veilig via iDEAL. 
 
De collectebonnen zijn in kaarten van 30 stuks te verkrijgen met een bonwaarde van € 0,50, € 0,85 en € 1,30.

Waarde Kaart van 30 stuks
€ 0,50 € 15,00
€ 0,85 € 25,50
€ 1,30 € 39,00


Hoe werkt het?
Ga naar het 'Digitale Loket' van de Ontmoetingskerk Sleeuwijk. U kunt daar de gewenste collectebonnen bestellen en direct op een veilige manier via iDEAL afrekenen. Mocht u de collectebonnen niet via Ideal kunnen betalen, dan kunt u het geld overmaken op banknummer NL91 RABO 0368 7091 91, onder vermelding van de bonwaarde en het gewenste aantal kaarten.

De door u bestelde en betaalde collectebonnen worden bij u thuisbezorgd.

Zitting kerk
Naast het online bestellen van de collectebonnen is het ook nog steeds mogelijk om de collectebonnen af te halen in het Trefpunt.
 
Op elke 2e dinsdag van de maand (behalve in juli en augustus) vindt de verkoop plaats van 19:00 – 20:00 uur in het Trefpunt. De betaling vindt – bij voorkeur- plaats via een eenmalige machtiging voor afschrijving van uw banknummer (IBAN). De machtiging kan ter plaatse worden ingevuld.
 
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de kerk te komen of digitaal te bestellen, dan kunt u uw bestelling plaatsen via colectebonnen@ontmoetingskerksleeuwijk.nl
 
Belangrijk
Op de bladen, waar de collectebonnen aan vast zitten, staan unieke nummers genoteerd. Het is belangrijk dat u deze stroken met de nummers bewaard: het kan zijn dat de belastingdienst een controle uitvoert en bij uw aangifte vraagt naar de nummers van uw collectebonnen.

Bewaar deze strookjes (zie onderstaand voorbeeld) dus goed.


 
terug