Kerkdienst online Kerkdienst online
Het is mogelijk om een kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk Sleeuwijk via internet LIVE te volgen en te beluisteren. Is er geen live uitzending? Dan kunt u eerdere diensten terugluisteren of opnieuw bekijken. Dit is echter alleen mogelijk voor leden van de Ontmoetingskerk.
 

Kerkdienst live volgen

U kunt een kerkdienst online (live) volgen door op het pijltje op de onderstaande afbeelding te klikken, zodra de uitzending is gestart
 


 

 Kerkdienst terugkijken

U kunt tot 7 dagen na de uitzending deze kerkdienst nog terugkijken. Daarna is de uitzending uitsluitend toegankelijk voor gemeenteleden van de Ontmoetingskerk Sleeuwijk.  

 

Lees hoe u een uitzending kunt terugkijken

Via de websites kerkdienstgemist.nl en de website van de kerk kunt u een kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk terugkijken. Dit is voor iedereen mogelijk tot 7 dagen na datum van de uitzending. Daarna is de uitzending alleen nog maar terug te kijken door een besloten groep gebruikers.
 
Een uitzending van een kerkdienst is tot een jaar na opname datum terug te kijken. Daarna wordt deze definitief gewist.  
 
Wat moet u doen om incidenteel een kerkdienst terug te kijken?
Stuur een e-mailbericht naar beamteam.ontmoetingskerk@gmail.com en vermeld daarin:

  • Datum uitzending kerkdienst
  • Tijdstip kerkdienst
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens (straat, huisnummer en woonplaats)
  • Lid van de kerk? (ja/nee)
  • Geen lid? Geef kort de reden aan voor het terugkijken.
Bent u lid van de Ontmoetingskerk? Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mailbericht retour met daarin de link van die betreffende opname. 
 
Bent u géén lid van de Ontmoetingskerk? Vermeld in het e-mailbericht kort de reden voor het bekijken van een opname. Eventueel wordt dan voorafgaand aan het verstrekken van de link eerst contact met u opgenomen.
 
Wilt u niet alleen de opname kunnen bekijken, maar een mp4 van de opname ontvangen (bijvoorbeeld van een afscheidsdienst of trouwdienst)? Geef dit ook aan in het e-mailbericht aan het beamteam.
 
Wat moet u doen om regelmatig een kerkdienst terug te kijken (uitsluitend mogelijk voor leden van de Ontmoetingskerk Sleeuwijk)

Stuur een e-mailbericht naar beamteam.ontmoetingskerk@gmail.com en vermeld daarin:
  • dat u akkoord gaat met het toevoegen van uw e-mailadres aan de gesloten gebruikersgroep
  • voor- en achternaam
  • adresgegevens (straat, huisnummer en woonplaats)

Vergeet niet bij wijziging van uw contactgegevens dit ook door te geven aan het beamteam.

Zodra uw gegevens verwerkt zijn in de besloten gebruikersgroep, ontvangt u hierover ter bevestiging een email. Hiermee heeft u dan, tot een jaar na uitzending vanuit de Ontmoetingskerk, de mogelijkheid om een dienst in de opname bibliotheek van kerkdienstgemist.nl op te zoeken en te bekijken.
 

Naar kerkdienst luisteren (alleen geluid)

Het is mogelijk om naar een kerkdienst te luisteren (geen beeld). Klik hiervoor op het pijltje op de onderstaande afbeelding.

Kerkdienstgemist

U kunt de kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk Sleeuwijk ook via de website KERKDIENSTGEMIST.NL live volgen of terugkijken. 
 

Kerkwebradio


Een andere manier om kerkdiensten vanuit de Ontmoetingskerk te beluisteren is via kerkwebradio. Als u zich voor kerkwebradio aanmeldt, krijgt u de beschikking over een ontvanger. Deze ontvanger, een kastje dat er uitziet als een kleine luidspreker van een audio-installatie met slechts een volumeknop en een aan/uit-schakelaar, moet worden aangesloten op internet (en werkt dus niet via een telefoonverbinding). De ontvanger wordt bij u thuis geïnstalleerd, klaar voor gebruik.
 
Voor meer informatie over kerkwebradio en de daaraan verbonden kosten kunt u terecht bij dhr. J. (Hans) van ’t Hoff.
 
Om luisteraars via internet of kerkwebradio gelegenheid te geven aan collecten mee te doen, wordt bij hen een collectebusje geplaatst. Deze busjes worden één keer per jaar, in de maand september, geleegd door dhr. J. van ’t Hoff.
 
terug