Kerknieuws Kerknieuws

Op Kerknieuws staan mededelingen over kerkelijke activiteiten. Kerknieuws wordt iedere zondagmorgen bij de ingang van de kerk uitgereikt.

In de vakantieperiode wordt Kerknieuws om de twee weken uitgedeeld. Kerknieuws wordt thuisbezorgd bij gemeenteleden die via kerktelefoon of internet meeluisteren. Bij gemeenteleden die niet of tijdelijk niet naar de kerk kunnen komen, maar toch op de hoogte willen blijven van het wekelijkse kerkelijk reilen en zeilen, wordt Kerknieuws thuis bezorgd. Dit wordt geregeld door de heer J. van 't Hoff.

Kerknieuws wordt in toerbeurt samengesteld door Gert-Jan Verhagen en Nel Spelt. Wil je een bericht op Kerknieuws geplaatst hebben? Stuur deze dan uiterlijk donderdag voor 17.00 uur naar het e-mailadres: kerknieuws@ontmoetingskerksleeuwijk.nl.

Enkele oude examplaren van Kerknieuws blijven nog een paar weken op het folderrek in de hal van de kerk liggen. Kerknieuws kan ook gedownload worden vanaf deze website. Daarnaast is het ook mogelijk om Kerknieuws via de mail toegestuurd te krijgen. Neem hiervoor contact op met Gert-Jan Verhagen of Nel Spelt.

Het uitdelen in de kerk wordt geregeld door Hendrika en Leon van der Meer.

De bezorging van Kerknieuws wordt verzorgd door de heer J. (Hans) van 't Hoff.

terug