Diaconale vakantieweken Diaconale vakantieweken

Vakanties met aandacht
 

De feestdagen zijn voorbij. We gaan langzaam weer richting het voorjaar en de zomer en wellicht bent u ook weer aan het nadenken over vakantie. 

U kunt dit jaar weer vakantie vieren in Doorn, Ermelo, Wezep, Mechelen en op het schip de Prins Willem-Alexander. Alle vakantie-weken hebben een open protestants-christelijk karakter. Naast het uitgebreide aanbod van vakantieweken in de zomer worden er ook specifieke weken aan de hand van een thema of een speciale doelgroep georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn een creatieve of culinaire week, Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw of een gezinsweek Happy Holiday. De gezinsweek is bedoeld voor gezinnen met schoolgaande kinderen waarvan een ouder ernstig, terminaal of chronisch ziek is.
 
Zoals altijd staat vakantieplezier voorop. De enthousiaste vrijwilligers zullen zich weer inzetten om aantrekkelijke activiteiten, voorstellingen, uitstapjes en workshops te organiseren. Een spelletje doen met andere kantiegasten, een boek lezen, wandelen of fietsen in de omgeving, het kan allemaal. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om zelf iets te ondernemen of om juist even helemaal niets te doen. U wordt van harte uitgenodigd om te genieten van de mooie omgeving en heerlijke maaltijden.
 
U kunt, óók als u speciale zorg nodig heeft, met een gerust hart deelnemen aan de vakanties. Want de gehele week zijn er 24 uur per dag gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden aanwezig om u te helpen.
 

Bent u enthousiast geworden?

 
Meer informatie vindt u via www.hetvakantiebureau.nl. Liever een en ander nalezen in een brochure? Dat kan ook. Laat het mij weten en ik zorg ervoor dat u de brochure ontvangt.
 
Interesse in een vakantie via het vakantiebureau? Neem contact met mij op als u meer wilt weten over de voorwaarden van deelname aan een vakantieweek, informatie wenst over een vakantieweek voor een specifieke doelgroep of kosten. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht met vragen over de mogelijkheden voor financiële ondersteuning van uw vakantie en hulp bij het boeken of maken van een reservering.
 
Namens de diaconie,
Annemarie Smits-Ruiter

Ouderen genieten van Vakanties met Aandacht | Seniorenvakanties 2015

terug