Ontmoetingskerk in de vakantie
28 jun 2024 Ontmoetingskerk in de vakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur en wellicht ga je genieten van heerlijke vrije dagen.

De Ontmoetingskerk blijft in de vakantietijd gewoon open. Lees waar je wel rekening mee moet houden.
 
Kerkdiensten In de zomervakantie is er ieder zondag om 10.00 uur een kerkdienst. Deze kerkdiensten vinden plaats in de Ontmoetingskerk of in de Hervormde kerk. Lees hier de agenda van de kerkdiensten. U bent van harte welkom de kerkdiensten bij te wonen!
   
Pastoraat Ds. Ries van der Zouwen en ds. Rianda van der Zouwen verzorgen het crisispastoraat in de gemeente en het leiden van uitvaarten. Aanvragen lopen via de wijkteams. In de zomerperiode kan het, door de vakantie, voorkomen dat het niet lukt om contact te leggen met de wijkteamleden. In dat geval kunt u rechtstreeks contact opnemen met Ries en Rianda
   
Kerknieuws In de vakantieperiode komt Kerknieuws uit op 14 juli, 28 juli en 11 augustus. Vanaf 25 augustus weer wekelijks.
   
Collectebonnen    Dinsdag 11 juni was de laatste verkoop van collectebonnen in het Trefpunt voor de zomervakantie. In de vakantieperiode is het wel mogelijk de bonnen te bestellen via het digitaal loket.  De eerstvolgende verkoop na de vakantie is op dinsdag 10 september.
   

 
terug