Beamer
02 apr 2024 Beamer
Wie kan zich nog herinneren dat de eerste beamer werd opgehangen aan het plafond in de kerkzaal?

Inmiddels is de gehele visuele en audio-ondersteuning steeds beter en professioneler geworden en zorgt een heel team voor de bediening van de apparatuur. Alles wordt goed onderhouden, maar misschien heb je het al opgemerkt tijdens recente diensten: onze huidige beamer begint wat gebreken te vertonen. Het beeld is niet meer zo scherp en als de zon in het sierraam valt, is het beeld soms slecht zichtbaar. Zeker vanaf een aantal zitplaatsen in de kerk is de projectie dan bijna niet meer te zien.

Om onze kerkdiensten en activiteiten te blijven verbeteren, zijn we van plan een nieuwe beamer aan te schaffen. Hiermee kunnen we niet alleen heldere projecties tijdens diensten garanderen, maar het beeld kan ook iets groter worden gepresenteerd. Daarmee wordt de lees­baarheid beter, zowel qua lichtopbrengst als ook qua lettergrootte.

Om dit mogelijk te maken, hebben we jullie hulp nodig. We zijn op zoek naar vrijwillige bijdragen vanuit de gemeente om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. De beoogde nieuwe beamer is een laserbeamer. Dit soort 
beamers heeft een veel langere levensduur, meer lichtopbrengst en geen lamp die onverwachts kapot kan gaan.

Helaas kosten de laserbeamers die geschikt zijn voor een kerkzaal veel geld. Meer dan we vanuit onze reguliere begroting kunnen opbrengen. De geschatte kosten zijn rond de € 8000. Vandaar deze inzamelactie.

De oude beamer gooien we uiteraard niet weg. Deze krijgt een tweede leven als vaste opstelling in het Trefpunt.

Donaties kunnen worden gedaan via de bankrekening van de kerk NL91 RABO 0368709191 o.v.v. Beamer. U kunt ook een betaling doen door onderstaande QR-code te scannen en een donatie doen van uw tegoed of via iDEAL:

Laten we samen het beamteam in staat stellen onze kerkdiensten visueel te blijven ondersteunen met de juiste apparatuur.


Namens de CvK en het Beamteam,
Ronald de Ronde


 
terug